Xiaomi’den 120W hızlı şarj destekli kablo sürprizi

Xiaomi, Çin pazarında yeni bir USB-A’dan USB-C’ye veri kablosu olan Xiaomi 6A’yı tanıttı. Kablo, 6,76 dolar fiyatıyla JD.com’da satışa sunuldu.

Xiaomi 6A kablosu, uyumlu Xiaomi şarj cihazlarıyla birlikte kullanıldığında 120W’a kadar güç iletebiliyor ve 6A akım çıkışı ile önemli bir şarj avantajı sağlıyor. Bu kablo, akıllı telefonlar, tabletler, dizüstü bilgisayarlar, giyilebilir cihazlar ve diğer elektronik aletler gibi geniş bir cihaz yelpazesi ile uyumlu çalışıyor, böylece kullanıcılar için çok yönlü bir seçenek sunuyor.

Kablonun tasarımında, cilde dost silikon malzeme kullanılmış. Bu malzeme, rahat bir tutuş sağlarken, kablonun dolaşmasını önleyip saklamayı kolaylaştırıyor. Ayrıca, Xiaomi’nin belirttiğine göre, kablo, telefon tarafında 10.000’den fazla takma ve çıkarma döngüsüne dayanabiliyor, bu da uzun ömürlülüğünü garanti ediyor.

Xiaomi 6A kablosu, 480Mbps veri iletim hızları sunarak cihazlar arasında sorunsuz dosya transferine olanak tanıyor. 2 metre uzunluğundaki kablo, cihazlarınızı şarj ederken rahat bir mesafede olmanızı sağlayarak priz başında durma zorunluluğunu ortadan kaldırıyor.

Kablo, güvenlik ve güvenilirlik açısından çeşitli testlerden geçirilmiş ve ulusal ve endüstriyle ilgili güvenlik sertifikasyon süreçlerine tabi tutulmuş. Ancak, Xiaomi’nin web sitesinde, bu kablonun USB-A portu ile 120W tam potansiyeli destekleyen şarj cihazlarının hangileri olduğu açıkça belirtilmemiş. Şu anda sadece iki 120W+ şarj cihazı USB-A portuna sahip: 120W GaN şarj cihazı ve 140W GaN üç portlu şarj cihazı.

Kablo, beyaz, mor ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğiyle sunuluyor ve kullanıcıların tarzlarına uygun bir renk seçmelerine olanak tanıyor. Xiaomi, yeni USB-A’dan USB-C’ye veri kablosuyla, kullanıcılarına daha hızlı, daha güvenli ve daha dayanıklı bir şarj ve veri transfer deneyimi sunmayı hedefliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir