Ünlü oyuncu İstanbul’dan taşınma kararı aldı: Bakın nereye yerleşiyor! Oyuncu ayrıca sebebini de açıkladı!

Ünlü oyuncu taşınıyor. ‘Safir’ dizisinin çekimlerinden dolayı Kapadokya’ya yerleşen oyuncu İpek Tuzcuoğlu, bir fotoğraf çekimi için objektif karşısına geçti.

İstanbul’a oyunculuk dersleri vermek için ayda sadece iki kez geldiğini belirten Tuzcuoğlu, şöyle devam etti:

“Şehir dışı projelerini açıkçası çok seviyorum. İstanbul’un kaosundan uzaklaşmak, hele Kapadokya’da olmak ruhumu çok besliyor.

Daha önce çalıştığım tüm şehir dışı projelerde büyük keyif ile çalıştım. Başka başka şehirler, insanlar tanımak bir oyuncu için değerli bir arşiv. Şehir dışı oyuncusuyum desem yeridir.”

İPEK TUZCUOĞLU KİMDİR?

İpek Tuzcuoğlu,11 Kasım 1971 yılında İzmir’de doğmuştur. Boyu 1,68 m ve 55 kg ağırlığındadır.Sakin ve içine kapanık bir çocukluk geçirmiştir. Sanatsever bir ailenin evladı olduğu için ailesinin yönlendirmeleri doğrultusunda içine kapanık hallerini aşmıştır. Küçük yaşlarından itibaren İzmir’de Aynur Ressamoğlu Bale Stüdyosu’na giden Tuzcuoğlu’nun hayali balerin olmaktı. 16 yaşında iken İzmir Devlet Tiyatrosu’nda “Boy Friend” adlı müzikalde dans kadrosona katıldı. İzmir Karşıyaka Lisesi’nden mezun oldu. Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü tamamladı. Birçok dizi ve filmlerde üstün performans göstermiş ve ödüllere layık görülmüştür. ayrıca reklam ve program sunuculuğu ile de ekranlarda boy göstermiştir. ” Ada’da Bir Sonbahar”, “Asmalı Konak”, “Duriye’nin Güğümleri” ,”Avrupa Avrupa”, “Diğer Yarım”, “Aşk ve Mavi”, “Yalaza”,” Tövbeler Olsun” gibi dizi ve filmlerde roller almıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir