Temizlik Yaparken Düştü Dedi, Gerçek Ortaya Çıktı: Ünlü Vücut Geliştirmeci Karısını Döve Döve Öldürmüş

31 yaşındaki Marcela Luise 10 Mayıs akşamı evinde ölü bulundu. Travmatik beyin yaralanmaları, kırık kaburgalar ve kırık kürek kemiğiyle hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ünlü vücut geliştirme sporcusu kocası ise tüm yaralanmaların temizlik sırasında düşmeden kaynaklandığını belirtti.

Kızı okuldayken vücut geliştirmeci kocası tarafından vahşice dövüldüğü iddia edilen kadın, 10 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra hayatını kaybetti.

TEMİZLİK YAPARKEN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

31 yaşındaki ortak Marcela Luise, 10 Mayıs’ta Brezilya’daki Santa Monica Hastanesi’nin yoğun bakım servisine ağır yaralı olarak kaldırıldı. Onu hastaneye götüren kocası Igor Porto Brandao, Marcela’nın travmatik beyin hasarı, kırık kaburgalar, kırık kürek kemiği ve yüzünün ve vücudunun her yerinde morluklar olduğunun tespit edilmesinin ardından tutuklandı. Igor, tüm yaralanmaların evde temizlik yaparken düşmesi sonucu oluştuğunu iddia etti.

Genç kadının ise bir haftadan fazla bir süre hastanede yaşam mücadelesi verdikten sonra Pazartesi gecesi öldüğü açıklandı. Igor, geçen Cuma günü yapılan otopside Marcela’nın yaralanmalarının düşmeyle tutarsız olduğunun tespit edilmesi üzerine tutuklandı. Kendisi, devam eden adli soruşturma kapsamında cezaevine gönderildi.

KANLAR İÇERİSİNDE KALAN KADINI DUŞA SOKMUŞ

Polis şefi Bruna Coelho, Igor’un, Marcela’nın evde temizlik yaparken düştükten sonra “kasılma geçirdiğine” dair nasıl sahte bir hikaye yarattığını anlattı. Gözaltına alınmadan önce şunları söyledi: “Sağlık ekibine, kadının kayarak düştüğü sırada evi temizlediğini söyledi. Adamın ifadesine göre yaralanmalar düşmeden kaynaklandı. Ona banyo yaptırdığını ve hastaneye götürdüğünü, orada yoğun bakım ünitesine nakledilmeden önce ameliyat için hemen ameliyathaneye götürüldüğünü söyledi.”

Vücut geliştirme sporcusunun, bir süpermarket çalışanının ve bir komşusuyla da kavga ettiği bilinirken, saldırgan mizaca sahip olduğu biliniyor. Marcela’nın trajik ölüm haberi dün teyzesi Fernanda Paula Miranda tarafından doğrulandı.

Yeğeni yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken Brezilya’daki bir televizyon kanalına konuşan Fernanda şunları söyledi: “Çalışmıyordu ve onu kontrol ediyordu. Ona sık sık onun iyi bir anne olmadığını söylüyordu.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir