Kocaman Olmayan Ekran Kartları Programı: NVIDIA SFF Sistem Nedir? – Computex 2024 #55

İtopya sponsorluğunda içerikler hazırladığımız Computex 2024 fuarında her sektörden teknolojiler ve teknolojik ürünleri sizinle buluşturuyoruz. NVIDIA’nın SFF sistem adını verdiği yeni bir standarda göz atıyoruz.

Küçük Form Faktörlü (SFF) PC’ler, masanızda güzel görünen şık kasalarda güçlü bileşenleri bir araya getirir, LAN partilerine taşınabilir, dar alanlara sığdırılabilir ve medya merkezlerine yerleştirilebilirler. Bir zamanlar yalnızca birkaç butik üretici tarafından desteklenen niş bir format olan SFF, artık birçok üst düzey üreticinin ürün yelpazesinin bir parçası haline geldi.

Bununla birlikte bileşen uyumluluğu, potansiyel alıcıların teknik özellikler sayfalarına dalmasını ve diğer meraklılara parçalar, kablolar ve montaj için uygun alan ve boşluk olup olmadığı gibi konuları araştırmasını gerektiren bir zorluk olmaya devam ediyor. GeForce RTX ekran kartları tüm şekil ve boyutlarda mevcuttur ve iş ortaklarının sayfaları ürün boyutlarını listelese de, güç kabloları ve konektörlere yönelik açıklıklara genellikle atıfta bulunulmaz; bu da ekran kartının SFF’ye uygun olduğundan emin olmak için tahmin ve daha fazla araştırma gerektirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir