Gaziosmanpaşa’da iş yerine silahlı saldırı

Gaziosmanpaşa’daki olay, Kazımkarabekir Mahallesi’nde cadde üzerinde dün saat 23.30 sıralarında reklam, tabela işi yapılan bir dükkânda meydana geldi.

DHA’nın haberine göre yüzleri Maskeli iki kişi cadde üzerinde bir süre dolaştı. Daha sonra şüphelilerden birisi belindeki silahlı çıkartarak iş yerine ateş etmek istedi. Silah tutukluk yapınca ara sokağa giren şüpheli, silahın tutukluluk sorununu giderdikten sonra tekrar iş yerinin önüne geldi. İş yerine doğru 5 el ateş eden saldırgan ve gözcülük yapan kişi hızla olay yerinden kaçtı. Saldırı da ölen ya da yaralanan olmadı.

SİLAHI TUTUKLULUK YAPTI

Saldırı anları, iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, şüphelinin silahının tutukluk yapması ve sorunu hallettikten sonra geri dönerek iş yerine ateş ettiği anlar yer alıyor.

İş yeri çalışanı Samet Duman, “İşten gelip motosikleti iş yerinin önüne park ettim. Eve çıkmıştı tam o sırada silah sesi duyduk. Geldiğimizde iş yerimizin kurşunlandığını gördük. Güvenlik kameralarını incelediğimizde iki kişiyi gördük. Birisi aşağıya, diğeri de sokaktan kaçıyordu. İlk önce burada duruyor, silah tutukluk yapıyor. Gelip tekrar ateş ederek gidiyor. Polis merkezine gidip şikayetçi olduk” dedi.

(HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir