Dursun Özbek’ten Flaş Jose Mourinho Açıklaması

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Anıtkabir ziyaretinde gündeme dair konuştu. Özbek, transfer çalışmalarına ve Fenerbahçe’nin Jose Mourinho hamlesine yönelik dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Şampiyonalar Ligi için nasıl bir takım kuracaksınız sorusu üzerine Dursun Özbek,”Şampiyonlar Ligi için hazırlıklarımız önceden yapıldı, transferler için biz hazırız! Taraftarımızı mutlu edecek takımı kurmak için çalışıyoruz, ana hedefimiz Avrupa’da başarı! Kimse merak etmesin, biz hazırız.” dedi.

“G.SARAY’IN YARATTIĞI ETKİ DİĞER TAKIMLARI ETKİLEMİŞ”

“Bir muhabirin Jose Mourinho transferini nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna ise Başkan Özbek, “Değerlendirmeyi siz yapacaksınız. Jose Mourinho, çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray’ın yarattığı etki diğer takımları baya endişelendirmiş. Onun için çok yüksek maliyetli, daha sıkı çalışıyorlar. Hiç fark etmez. Galatasaray, Galatasaray’dır. Her zaman kazanan takımdır, özellikle de mayıslar gelince. Artık herkes mayısların kimin olduğunu biliyor, bundan sonra da öyle olacaktır. ” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir