CHP Kurultayındaki Yazım Yanlışlı Pankarta Oğuzhan Uğur’dan Kapak Niteliğinde Cevap!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) bu hafta sonu 38. Olağan Kurultay’ını düzenleyecek. Ankara’da düzenlenecek olan kurultayın hazırlıkları başladı. Kurultayın düzenleneceği yere asılan bir pankarttaki yazım yanlışına Oğuzhan Uğur’dan cevap geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi, 38. Olağan Kurultay’ı için hazırlıklarını sürdürüyor.

CHP Genel Kurultayı’nda Kemal Kılıçdaroğlu’nun karşısına çıkacak en büyük aday Özgür Özel olarak gösteriliyor. Gazeteci İsmail Saymaz, genel merkezin dolaşıma soktuğu bir iddiayı dile getirdi.

Kurultayın ilk gününde genel başkan, ikinci gününde ise parti meclisi ve yüksek disiplin kurulu üyeliği seçimleri yapılacak.

Hafta sonu Ankara’da yapılacak seçimlerde Cumartesi günü genel başkan, Pazar günü ise 60 üyeli PM ve 15 üyeli Yüksek Disiplin Kurulu seçimi yapılacak.

Kılıçdaroğlu’nun kurultayda “bir daha aday olmayacağım” diyeceği iddia ediliyor.

İsmail Saymaz, Kılıçdaroğlu’nun kurultayda yapacağı konuşmada bir daha aday olmayacağını söyleyeceğini iddia etti. O sözlere sosyal medyadan tepki yükselmeye başladı.

Ayrıca kurultayın düzenleneceği yere asılan pankarttaki yazım yanlışı da sosyal medyanın diline düştü.

İbrahim Haskoloğlu, bu pankartı sosyal medyada paylaşan ilk isimlerden oldu.

Kullanıcılardan ise bu pankarta tepkiler gecikmedi.

??

??

??

Oğuzhan Uğur da yazım yanlışı yapılan pankarta tepki gösterenler arasında yer aldı.

‘Sn. Kılıçdaroğlu’nun yazdığı tivitleri okumadınız sanırım. De’leri, Da’ları geçtik, Hafta sonunu falan bile birleşik yazıyor kendisi. Yani pankartta yapılan yanlış, pankartta anlatılmak istenen mesaja gayet uygundur. Yanlız hissetmesin diye yalnış yazmışlar.’

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir