Bu 3 Altcoin İçin Boğalar Hazır: Analistler Hedefleri Gösterdi!

Kripto analisti David, NEAR için güçlü bir koşu bekliyor. Analist Valdrin Tahiri, SOL’da yüzde 60’lık bir potansiyel görüyor. Popüler analist Michael van de Poppe ise MATIC fiyatı için kayda değer bir yükseliş öngörüyor. Analistlerin bu 3 altcoin için tahminlerini okuyucularımız için derledik.

NEAR fiyat tahmini: Altcoin önceki direnci yukarı zıplattı!

Near Protocol (NEAR) fiyatı, 18-24 Aralık 2023 haftasında büyük bir yükseliş mumuyla 2,7 dolarlık temel direnç bölgesinin üzerine çıktı. Bu, önceki uzun vadeli düşüş trendinin sona erdiğini gösteriyor. Ayrıca, altcoin fiyatının muhtemelen yeni bir boğa trendi başlatacağını işaret ediyor. Bu yüzden bu hamle çok olumlu bir adım.

NEAR’ın fiyatı 2023’ün son haftasında 4,65 dolarla yeni bir yılın en yüksek seviyesine ulaştıktan sonra düşmesine rağmen, önceki hafta 2,7 dolarlık bölgeden yukarı sıçradı. Böylece, aşağıda uzun bir fitil oluşturdu (yeşil ok). Bu, alım baskısının bir işaretidir. Ayrıca, duyarlılığın rallilerde satıştan düşüşlerde satın almaya geçtiğini gösterir. Bu arada, haftalık RSI düşüşünü durdurdu ve 50’nin üzerinde kaldı. Bu da boğaların kontrolü yeniden ele almaya çalıştığını gösteriyor. Altcoin fiyatı toparlanmaya devam ederse, %58,30 artışla tekrar yılın en yüksek seviyesine çıkması mümkün.

NEAR/USDT haftalık grafik. Kaynak: TradingView

En olası senaryo, NEAR fiyatının takozun üzerine çıkacağını ve daha da yükseleceğini gösteriyor. Bu hareket için en yakın hedef 3,6 dolar ve üzeri ile 4,65 dolar. Bu boğa görüşü, NEAR fiyatının haftalık zaman diliminde 2,7 dolar bölgesinin altına düşmesi durumunda geçersiz olacaktır.

SOL fiyat tahmini: Token için 100 dolar kritik!

Dalga sayımına ve fiyat hareketine daha yakından baktığımızda trendin boğa olduğunu doğruluyor. Teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini belirlemek için Elliott Wave teorisini kullanır. Bu da bir trendin yönünü belirlemelerine yardımcı olur. Dalga sayımı, SOL fiyatının beş dalgalı bir yukarı hareketin dördüncü dalgasında olduğunu gösteriyor. Ancak, dördüncü dalganın tamamlanıp tamamlanmadığını teyşt etmiyor. Tamamlanma argümanı, SOL fiyatının, dördüncü dalganın sona ermesi için olası bir nokta olan 0.382 Fib geri çekilme destek seviyesinde (yeşil simge) sıçraması.

Bununla birlikte, buna karşı argüman da var. Düzeltme zaman açısından son derece kısa. Ayrıca, ikinci dalga 0,382 Fib uzunluğuna ulaşamadı. Dolaysıyla, günlük RSI yükseliş trendinin tersine dönmeye başladığını teyit etmiyor. Sonuç olarak, 100 dolar direnç alanına verilecek tepki gelecekteki SOL trendinin belirlenmesinde kilit rol oynayacak. 100 doların üzerindeki bir kırılma, altcoin fiyatında %60’lık bir artışla 155 dolarlık bir sonraki direnci tetikleyebilirken, bir ret ise dördüncü dalgayı 72 dolarlık 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesinde tamamlamak için %25’lik bir düşüşe neden olacaktır.

SOL/USDT Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

MATIC fiyat tahmini: Altcoin 2X potansiyele sahip!

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere Polygon (MATIC), piyasayla birlikte geçtiğimiz yıl zorluklarla karşılaştı. Buna rağmen, analistlere göre gidişatı tersine çevirme ve kazanç yoluna girme potansiyelini sergiliyor. Daha yüksek zaman dilimlerinde oluşturulan destek seviyeleri dayanıklılık gösterdi. Ayrıca, başarılı bir şekilde likidite elde etti. Potansiyel bir yukarı yönlü hareket beklentisiyle, MATIC’in göreceli bir düşük performans sergilemiş olması dikkat çekici. Popüler analist Michael van de Poppe’a göre, MATIC önümüzdeki boğa koşusunda 1,25 ila 1,50 dolar aralığını hedefleyecek. Bu bağlamda analist, şu açıklamayı yapıyor:

MATIC’in de düşük performans göstermesine rağmen başka bir yukarı yönlü itme bekliyorum. Bir sonraki ralli 1,25-1,50 dolar bölgesine olabilir.

MATIC için destek ve direnç noktaları. Kaynak: Michael van de Poppe

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir